Lentis Festival

21 juni 2019, Lentis-locatie Dennenoord, Zuidlaren

Programmalijn Leefstijl

Lentis zet zich in voor een gezonde leefstijl van medewerkers en cliënten. Een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat je goed in je vel komt te zitten, zowel geestelijk als lichamelijk. De juiste balans gééft je energie! Natuurlijk is Leefstijl ook aanwezig op het Lentis Festival met veel activiteiten waar iedereen aan mee kan doen, zoals het volleybaltoernooi en meer sport, ontspanning en gezonde voeding.

Volleybaltoernooi

Vanaf 14 uur zal er een volleybaltoernooi zijn. Hier kan iedereen aan meedoen. Dus vorm een team van minimaal 6 en maximaal 8 spelers. De inschrijving voor het volleybaltoernooi is gesloten, maar uiteraard ben je welkom om de teams aan te moedigen!


Wandelingen, 5 en 10 km

Vergeet je wandelschoenen niet mee te nemen, want je kunt weer lekker wandelen in de mooie omgeving van Zuidlaren. Haal de route op bij de Leefstijltent of download deze hieronder, en ga op pad.

Wandelroute 2019 – 6km

Wandelroute 2019 – 10km


Oud Hollandse spelletjes

Leg je telefoon aan de kant en stap terug in de tijd. Hier kun je zaklopen, Jenga spelen, langlaufen met vijf personen en touwtje springen.


Rollend circuit

Met de verschillende vervoersmiddelen van MV Moves kun je een rollend circuit afleggen in kleine groepjes, bijvoorbeeld een rondje Dennenoord.


Sportmassage

Ben je na alle sportieve activiteiten toe aan ontspanning? Strijk dan neer in de Ontspanningstent en onderga een (sport)massage.


Blenderbikes

Fiets je eigen smoothie in elkaar op de blenderbike. Duurzamer kan het niet!


Healthcheck

Hoe gezond ben je eigenlijk en wat is je ‘echte’ leeftijd? Deskundige medewerkers van MyDailyLifestyle geven je in ongeveer 3 minuten inzicht in hoe het er voor staat met de leefstijl. Dit doen ze door o.a. de BMI, spiermassa en lichaamsvocht te meten. Aan de hand van deze gegevens ontvang je een rapport waar je mee aan de slag kunt. Ook ontvang je praktische tips én hoor je je metabolische leeftijd, dus: hoe jong ben jij?


Probeer een elektrische fiets

Fiets je nog op een ‘gewone’ fiets en ben je benieuwd hoe een elektrische fiets fietst? Dan is dit je kans: stap op bij Refidé en rij een rondje Dennenoord!