Lentis Festival

21 juni 2019, Lentis-locatie Dennenoord, Zuidlaren

De organisatie

De organisatie van het Lentis Festival wordt gedaan door een aantal enthousiaste medewerkers van verschillende afdelingen van Lentis, zoals Research, Leefstijl, iLentis, Facilitair Bedrijf, Erfgoed. We werken hierin veel samen met cliënten, studenten van de Hanzehogeschool en het Noorderpoort College, en vele maatschappelijke en sociale initiatieven.

Nieuwsbrieven

Elke twee weken brengen we een festivalnieuwsbrief uit. Je kunt je daarvoor aanmelden op homepage.

De nieuwsbrieven zijn ook hier te lezen:

Veelgestelde vragen

Waarom het Lentis Festival?

Misschien vraag je je af: waarom organiseert Lentis een festival in tijden dat er ook bezuinigd moet worden? Naast dat dit een feestelijke dag wordt, is het zeker ook een dag met inhoud, gericht op cliënten en hun naasten, medewerkers, ketenpartners en omwonenden. Met het festival spelen we in op de huidige ontwikkelingen rond vermaatschappelijking, wat je terug kunt vinden in de verschillende programmalijnen. Het is een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Lentis heeft een beperkt budget beschikbaar gesteld, veel programmaonderdelen worden gratis ingevuld en de organisatie wordt mede gedaan door studenten en vrijwilligers.

Waarom is het festival in Zuidlaren?

Lentis is veel groter dan de locatie in Zuidlaren alleen. Zorg wordt geleverd in de gehele provincie Groningen, in de kop van Drenthe en zelfs daar buiten. Dus misschien vraag je je af waarom het festival dan in Zuidlaren plaatsvindt? De Lentis-locatie Dennenoord biedt een heel mooi festivalterrein, waar van alles mogelijk is. Iedereen is welkom om hier naartoe te komen! Vanaf de stad Groningen kun je met de bus (lijn 5) direct naar Zuidlaren rijden. Of misschien kun je met iemand meerijden in de auto. Als deze opties voor jou niet mogelijk zijn, dan is de festivalbus wellicht een optie. Er zullen een aantal bussen rijden vanaf de grotere Lentis-locaties in de provincie. Om dit allemaal goed te organiseren, vragen we je hiervoor op te geven via deze pagina.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen ? We horen het graag! Stuur een mail naar lentisfestival@lentis.nl.

Het Lentis Festival wordt mede mogelijk gemaakt door: